Heb jij dat ook wel eens? Dat je op de RSW staat en je leiding heeft je helft van je boodschappen in de koelkast op het clubhuis laten staan? Nou dat is nu verleden tijd! Dit jaar hebben we namelijk de Happy Meal Service! Een kant en klare SmulBox waarin alles zit wat je nodig hebt qua boodschappen. Er is maar liefst keuze uit 3 verschillende boxen! Kies dus voorafgaand aan de RSW je box uit, die je met je PaRoBa wilt hebben. Je leiding krijgt na het inschrijven van de contactpersoon een linkje naar het formulier waar jullie je keuze duidelijk kunnen maken!

Let erop! Als je niet doorgeeft welke box jullie kiezen, krijg je automatisch een VGA box. Dit geldt ook als jullie keuze te laat bij ons binnenkomt! De deadline voor de keuze is 19 maart!

Tip! Neem wel je eigen kruiden mee om er je eigen draai aan te kunnen geven!

Smulbox AVG

De naam zegt het al, een aardappel, vlees en groente pakket, speciaal voor de hongerige PaRoBa.

Smulbox VGA

Geen vlees in dit pakket! Deze is helemaal Vega!

Smulbox GVA

De laatste box is de Verassingsbox. GVA staat dan ook voor Gezond, Voedzaam en Avontuurlijk, of het Grote Verassings Assortiment! We weten namelijk niet wat hier in zit, dus voorbereiden heeft geen zin. Daarom verdien je met deze box wel extra punten bij de Jury. Zijn jullie creatief genoeg?

De prijs van de boxen is in de deelname kosten verwerkt. Daarnaast zorgen wij ook voor je ontbijtje en je lunch. (Als pakket dan, je moet het nog wel zelf klaarmaken. Je hoeft zelf dus geen boodschappen meer te doen! Tenzij je graag toch frikandellen wil bakken voordat je gaat slapen, maar dat levert je natuurlijk geen punten op!

Heb je nog vragen? Mail ons dan op rsw@scoutingnvf.nl