Inschrijving Deelnemers is Open!

De inschrijvingen voor de #RSW_NVF 2023 zijn weer geopend! Het thema voor de RSW van dit jaar is “Avonturen in SneeuwWolde“. De RSW zal dit jaar gehouden worden in het weekend van 31 maart t/m 2 april op het Scoutinglandgoed in Zeewolde.

NIEUW in 2023: De Happy Meal Service

Dit jaar gaan we gebruik maken van de Happy Meal Service. PaRoBa’s kunnen hierbij kiezen uit maar liefst 3 maaltijdboxen die ze zelf moeten bereiden voor de themamaaltijd. Een daarvan levert zelfs extra punten op! Dit houd in dat je dus alleen voor de kampmaterialen hoeft te zorgen en er dus geen boodschappen gedaan hoeven te worden door leiding. Die doen wij voor jullie. Lekker makkelijk dus!

Inschrijvingen:

Het inschrijven voor de RSW kan gedaan worden door Scoutsleiding via deze link in Scouts Online: https://sol.scouting.nl/as/form/46528/participant/new/ Tip: Log eerst in in SOL en klik dan pas op de link.

Inschrijven bestaat uit twee SOL formulieren en een los formulier:

  • SOL: Inschrijven van de PaRoBa’s door een contactpersoon
  • SOL: Inschrijven van de individuele leden
  • LOS: Opgave Happy Meal Smulbox per PaRoBa

We willen je vragen om in ieder geval zo vroeg mogelijk je Paroba’s in te schrijven zodat wij een inschattingen kunnen maken van het aantal deelnemers. De individuele inschrijvingen en Smulbox keuze kan op een later moment.

Early Bird Actie:

Dit jaar hebben we weer een Early Bird actie! De eerste 6 PaRoBa’s, die zich voor 1 maart 2023 volledig hebben ingeschreven, krijgen een korting van 2,50 euro per scout! De RSW kost dan E27,50 ipv E30,00. Wees dus op tijd met inschrijven!

Oproep voor medewerkers:

Wil je meehelpen met de RSW? Dat kan zeker! We zijn nog op zoek naar medewerkers op allerlei gebieden. Lijkt de Jury, Hike, Thema, Spelcie, Mediateam, Aankleding of Kookstaf je wat? Of je bent overal inzetbaar? Dan zijn we op zoek naar jou! Naast dat het een supergezellig kamp word, ben je ook een herkenbaar gezicht voor je eigen scouts. Meld je aan via rsw@scoutingnvf.nl

Meer informatie:

Meer informatie over de RSW en impressies van voorgaande jaren staan op deze website die in de komende weken zal worden aangevuld of bijgewerkt. Voor vragen, opmerkingen of andere zaken vragen we je contact op te nemen met rsw@scoutingnvf.nl

Ook waterscouts zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen! We hopen dit jaar weer op een grote opkomst.