Archieven april 2022

Certificaten online!

Zo, je bent weer thuis, je tent is droog, je keukenkist weer ingepakt op alfabetische volgorde en je logboek netjes in de kast naast de andere edities. Dan wil je uiteraard wel weten waar je nu die punten hebt laten liggen, toch? Hieronder de certificaten waarin globaal staat hoe je gescoord hebt. (qua jury punten dan, niet van die leuke jongen/meid op dat andere veldje), zodat je het volgend jaar nog beter kan doen.

Lees meer

Einduitslag #RSW_NVF22

De eindstand van de #RSW_NVF22! Irmin-Taweb, gefeliciteerd!

Zodra de kou is weggetrokken uit de knokkels van het mediateam zullen we de foto’s en vlogs online zetten! Helaas stond het mediateam niet op het verwarmde veld, dus heb geduld!

Blije Bloggers – Dag 1

Goedemorgen lieve blogleeskinderen! Hebben jullie lekker geslapen? Wat waren we gisteren blij dat we op het enige echte verwarmde veld op het Landgoed stonden! Een RSW zo vroeg in het seizoen, heeft zo’n verwarmd veld toch echt wel nodig. En wat hebben we daar gebruik van gemaakt. Helaas is de gasprijs nogal hoog, en doordat we zo vroeg in het seizoen zitten kon de thermosstaat nog niet helemaal voluit, maar alle kleine beetjes helpen. Stel je voor dat je niet zou slapen van de kou! Iemand van de subkampstaf heeft zelfs de hele nacht gedroomd dat de vloer lava was (of had hij dat nu gewenst?)

Lees meer